Paard & Voer wordt Horse & More

Met trots wil ik jullie laten weten dat de naam Paard & Voer is veranderd in Horse & More.

De reden hiervoor is dat, toen ik in april mijn bedrijf oprichtte, mijn enige bedrijfsactiviteiten voedingsadvies geven en het dealerschap van Voermeesters, Masters en Subli waren.

Echter in 2018 heb ik mijn 2 diploma’s van de MSFC behaald. Dit staat voor Masters Saddle Fitting Consultant. Dit houdt in dat ik zowel zadelpasser ben als zadelmaker. Dit is in mijn ogen toch echt het mooiste beroep wat je kunt hebben. De schakel tussen de ruiter en het paard, het zadel, zo optimaal mogelijk maken voor beide.

Daarom heb ik besloten het zadelpassen en zadelmaken ook actiever bij mijn bedrijf te betrekken. Dat is dan ook de reden dat ik de bedrijfsnaam heb veranderd in Horse & More.

Vanaf heden kunt u Horse & More dan ook bereiken via het mailadres; info@horseandmore.nl of via het telefoonnummer 06-23254764. Ook de website is vanaf heden www.horseandmore.nl.

Helaas is op Facebook de naamsverandering niet goedgekeurd waardoor ik genoodzaakt was een nieuwe pagina aan te maken. Like deze pagina even, dan wordt je ook weer op de hoogte gehouden betreffende alle nieuwtjes!

Groetjes, Maud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *