Bijscholing en vakantie 2019

Helaas zijn in de hippische sector nog veel vrije beroepen. Dit betekent dat iedereen zich bijvoorbeeld hoefsmid mag noemen, maar iedereen mag zich (helaas!) ook zadelpasser noemen.

Echter is iemand niet zomaar een goede zadelpasser. Aan de kennis en kunde van een zadelpasser, ligt naar mijn mening een goede theoretische basis, met uiteraard genoeg praktijkervaring en daarnaast de drive om altijd te blijven leren en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de hippische sector op alle gebieden.

Naast het feit dat ik MSFC gediplomeerd ben als zowel zadelpasser en zadelmaker en lid ben van de Vereniging voor zadel- en tuigdeskundigen (VZTD) welke verschillende bijscholingen faciliteren, wil ik me nog meer uitdagen en mijn kennis blijven vergroten.

Om deze reden staat er in 2019 een belangrijke bijscholing en een examen op de planning. Van 28 juli t/m 2 augustus staat er training op het programma bij Laurence Pearman van Cirencester Saddlers in Engeland. Op 2 augustus neem ik ook deel aan het examen bij de Society of Master Saddlers. https://www.mastersaddlers.co.uk/

Naast bijscholingen, is het toch ook echt van belang om soms even rust te nemen. Dit betekent praktisch dat ik van zaterdag 27 juli t/m 11 augustus geen afspraken in plan en ook minimaal bereikbaar zal zijn. Daarnaast stroomt de agenda voor de maand juli alweer erg vol. Dus maak je afspraak snel! (bij voorkeur via een bericht naar 06-23254764 of een terugbelverzoek naar dit nummer i.v.m. werkzaamheden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *