Nieuwe producten Voermeesters!

Horse Event 2018 is weer achter de rug. Een nieuwe locatie en érg veel publiek, maar ook de gezelligheid zoals we van Horse Event gewend zijn. Ook Voermeesters, Subli en Masters waren aanwezig met een stand op Horse Event.

En, *tromgeroffel*, Voermeesters had niet 1, niet 2, niet 3, maar maarliefst 4 nieuwe producten welke hun introductie kregen op Horse Event! Er is een ‘nieuw’ assortiment ontwikkeld van muesli’s en deze bestaat uit de volgende producten:

  • Voermeesters Basismuesli
  • Voermeesters Vezels- en kruidenmuesli
  • Voermeesters Sportmuesli
  • Voermeesters Ruwvoermix Royaal

Deze producten zijn uiteraard ook verkrijgbaar via Horse & More. Uitgebreide informatie over deze producten vind je op de site van Voermeesters; http://www.voermeesters.nl/onze-producten. Voor advies of meer informatie mag er uiteraard ook altijd een mail of WhatsApp gestuurd worden of even worden gebeld. Deze gegevens vind je onder het kopje ‘contact’ op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *